Behov for input fra baglandet (følgegruppen) til kommunerepræsentanterne i Faggruppen for grundvand ved Danmarks Miljøportal. Hver kommune må have ét medlem i følgegruppen.
Formålet med netværket er at få et forum til videndeling og erfarings-udveksling om data og analyser indenfor klima i bred forstand. Der er lagt et bredt fokus, så relevante udviklingsområder ikke udelukkes.
Alle med interesse for grøn omstilling. Det kan være indenfor områder som CO2-reduktioner, vejafdeling, sagsbehandler på varme, grundsalg, klimatilpasning, fysisk planlægning, politisk, og ledelsesmæssigt.
Landsdækkende
Ønsket med dette digitale netværk er at dele ud af de erfaringer, vi allerede har skabt omkring grøn omstilling - og ikke mindst at høre fra alle jer derude, der også har gang i fede projekter, som vi kan dele viden om. Vi mener, at vi har travlt.
Undergruppen Vand arbejder med drikkevand, indvinding af vand og beskyttelse af grundvand. Formålet dels at afgive høringssvar, dels at bidrage med input til hvilke emner som bør opprioriteres inden for vores arbejdsområde.
Netværkets formål er, at styrke sammenhold, videndeling og kollegial sparring i Danske Planchefer. Der er ligeledes en række regionale netværk tilknyttet dette netværk - se herunder...
Netværket bruges til platform for videndeling og dialog mellem KL's konsulenter og KTC Sekretariatet. Det er videndeling om løst og fast omkring det daglige praktiske samarbejde i mellem KL og KTC, herunder tips- og tricks til f.eks. KTC Høringsmodul, fagrupper, mm.
Dette netværk er oprettet for at give sparring til kommunernes repræsentant i revisionen af AB 92, AB93 og ABR, som finder sted fra 2015 til 2018
Repræsentanten er Henrik Rudfeldt, Aarhus kommune, som er netværksadministrator.
NOV-Underfaggrupperne Klimatilpasning og Spildevand er pr. 1.2.2017 lagt sammen. I praksis ved at Klimatilpasningsgruppen er omdøbt. Alle medlemmer fra Spildevands-undergruppen er flyttet til den nye gruppe: NOV- Klimatilpasning og spildevand